Ilmoittautuminen

Päivitetty 14.12.2020

Ilmoittautuminen on päättynyt ja jotos on muutettu hajautetuksi jotokseksi. Alla olevat tiedot eivät ole enää voimassa.

Ilmoittautuminen kilpailuun on avoinna ja se päättyy päättyy 14.2.2021. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollinen, koska päivitetty laki vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta vaatii puolustusvoimille kuukauden aikaa hyväksyä kurssilaiset SOTVA-kurssille.

Huomioikaa, että partioista ei voi vaihtaa jäseniä eikä niihin voida ottaa uusia jäseniä 14.2.2021 helmikuuta jälkeen, kun kilpailun tyyppi on MPK:n SOTVA-kurssi. Jokaisella partioilla on myös mahdollisuus ilmoittaa yksi varamies reserviin, joka osallistuu kilpailuun vain, jos partion sisällä tulee viimehetken peruutuksia. Joten on ERITTÄIN SUOSITELTAVAA ilmoittaa heti viisi henkeä nykyisessä korona- ja hallinnollisessa tilanteessa.

Kilpailupartion kaikkien jäsenten ja varajäsenen tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti ja erikseen kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä kilpailijalta kysytään seuraavat tiedot:

– Partion nimi
– Partion johtajan nimi
– Oma tehtävä (johtaja, varajohtaja, jäsen, reservijäsen)
– Partion lähtöaikatoive
– Allergiat
– Sairaudet jotka voivat vaikuttaa turvallisuuteesi kurssin aikana
– Lupa valokuvaamiseen

Kilpailun ensimmäinen pisteytettävä tehtävä on partion ilmoittautumisen hoitaminen asianmukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kaikki partion jäsenet ovat osanneet ilmoittaa oikein ja yhdenmukaisesti partion nimen, partion johtajan nimen, partion varajohtajan nimen, oman tehtävän ja lähtöaika toiveen.

Kilpailijoiden ilmoittautuminen tapahtuu Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kotisivuilla olevan koulutuskalenterin kautta. Ilmoittautumisen tekeminen edellyttää, että ilmoittautujalla on hankittuna tunnukset MPK:n ilmoittautumisjärjestelmään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, pääset hankkimaan ne noudattamalla koulutuskalenterissa kilpailun tietojen yhteydessä olevasta ilmoittautumispainikkeesta avautuvia ohjeita. Tarvittaessa tunnusten hankkimisessa auttaa MPK:n toimisto: toimisto@mpk.fi. Huolehtikaa, että tietonne ovat oikein MPK:n järjestelmässä, koska kilpailun ennakko-ohjeet lähetetään sitä kautta partioille.

Pirkkajotoksella kilpailevat ilmoittautuvat MPK:n koulutuskalenterissa olevalle kurssille ”RESUL Talvijotos 2021 Pirkkajotos kilpailijat”. Kurssin linkki:

Ilmoittautumislinkki: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/153402

Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan, kun kilpailupaikkoja riittää. Maksimimäärä partioita on koronatilanteesta johtuen vain 20.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu on kilpailupartiokohtainen ja sen suuruus on 150 €. Partion yhden jäsenen on maksettava osallistumismaksu kilpailun järjestäjän tilille 7 päivän kuluessa Ilmoittautumisesta. Paikka kilpailuun varmistuu vasta osallistumismaksun maksamisen jälkeen. Jos ilmoittaudutte vasta viimeisellä viikolla, niin osallistumismaksu pitää olla maksettu viimeistään 14.2.2019. Käytä maksaessa seuraavia tietoja:

Tilinumero: FI19 5730 0821 0155 71
Saaja: Tampereen Korkeakoulujen Reserviupseerit ry
Summa: 150 €
Viesti: Talvijotos 2021 ”kilpailupartion nimi”

Ammuntarastit ovat olennainen osa jotoksen sisältöä.